ALLMÄNNA VILLKOR.
Kursavgiften ska vara till fullo betald innan kursen startar.

Anmälan till en kurs är bindande!
Anmäl dig gärna inte till en kurs om du är osäker på om du vill gå kursen. Då tar du kanske plats för någon som verkligen vill gå.

Har kursen startat och du väljer att avbryta kursen återbetalas inte kursavgiften. Oavsett efter vilken gång du avbryter. Blir hunden eller du sjuk och du behöver avbryta krävs läkar- eller veterinärintyr för återbetalning, vill Du däremot ändå gå klart kursen istället försöker jag lösa det i en annan kursgrupp längre fram.

Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund. Om hunden insjuknar innan kursstart återfås kursavgiften (minus 20% i administrativ avgift) mot uppvisande av veterinärintyg eller annat som stärker att hunden är sjuk.

Enligt lagen om tillsyn över hundar och katter (lag 2007:1150) har en hundägare alltid strikt ansvar för sin hund och det gäller självklart även när ni är på kurs och vid privatträning.
Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK's rekommendationer. Valp kan påbörja valpkurs innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord. Rådgör med din veterinär om du är osäker.

Löptikar är välkomna, utom under de mest intensiva löpdagarna (höglöpet). Använd tikskydd.
Du som hundägare är välkommen att delta utan hund.