MOBIL HUNDRASTNING

Vi erbjuder Mobil Hundrastning på Ekerö och på Färingsö.

Vi hämtar & lämnar hundarna i sina hem, och husse/matte behöver inte fundera på det där med lämning och hämtning av sin hund. 
Hundarna är hemifrån i minst 2 timmar per dag, och hundarna rastas på en runda som är passande för väder/vind och hundarnas dagsform. 
För att en hund ska passa i en mobil hundrastning, så behöver den klara av att vara ensam hemma. 

Färingsö-gruppen hämtas senast kl. 9 och återlämnas tidigast kl. 11.
Ekerö-gruppen hämtas senast kl. 13 och återlämnas tidigast kl 15.

Hundarna färdas i en bil med ordentliga, säkra burar samt ventilation. Bilen är godkänd av länsstyrelsen och vi har transportörstillstånd. 

PRISER FÖR MINA TASSARS MOBILA HUNDRASTNING

Heltid, 1-5 dgr/veckan: 3500:-

I den mobila hundrastningen erbjuder vi bara heltidsplatser. Men man väljer själv om man vill låta hunden gå färre dagar. Det finns plats för upp till 10 hundar i varje grupp. Den mobila hundrastningen är ett såkallat "ur och skur-dagis". Vi har bara bilen att ta skydd i. 

RABATTER & ERBJUDANDEN

KLOKLIPP
Icke dagishundar 150 kr/gången. För hundrastningshundar gäller 15% rabatt.

MÄNGDRABATT PÅ DAGISAVGIFT
När en ägare äger fler hundar som går på dagis, kan vi erbjuda en mängdrabatt. Normalt är det mellan 10-20% rabatt från hund nummer två. Prata med enhetschefen för att spika rabatten.

SKICKA IN EN INTRESSEANMÄLAN

Vi tillämpar ingen köordning - men spar alla som visat intresse. Vi tar in lämplig hund som vi tror kommer passa i gruppen - både på storlek och temperament.